Det är kul att ha något gott till att dricka hemma men det är inte så kul att upptäcka att man mår sämre utav att ständigt pimpla sådant som inte är så nyttigt och som rentav ser till vi snabbt går upp i midjemått.

Med en maskin med kolsyrepatron så kan man få till bubblande dryck som känns lite mer spännande än vatten. Genom att tillsätta sodastreamsmaker kan bubbelvattnet bli extra gott. Dessutom gör man en rejäl insats för miljön som extra bonus.

sodastream

Sodastreamsmaker finns åt mer eller mindre de flesta olika tillfällen

En bubbeldryck med limesmak kanske? Detta särskilt på sommaren då det är varmt. Om man har en sodastream-maskin är det busenkelt att göra kolsyrad läsk med smak Det blir minst lika gott som läsk men man slipper allt det onödiga som extra socker och farliga konserveringsämnen.

Är man sugen på sockerdricka så finns den smaken också att tillgå bland sodastreamsmaker. Även om den är söt har du koll på vad den innehåller eftersom det är ett enklare innehåll.

Ett bra ställe att handla på är Aromhuset som har ett mycket brett sortiment att välja från. Aromerna kostar inte så mycket passa på att köpa och prova lite olika.

Några standardsmaker som cola och fruktsmaker kan man jämt förbereda med, det kan dock också vara roligt att ha lite nytt och sånt som ger smaksinnet någon ordentlig utmaning.

Hoppas din kolsyremaskin inte hamnat i skafferiet bland andra icke använda maskiner utan att du har många goda smaker att välja mellan. Det finns några e-shoppar du kan besöka och där Aromhuset förmodligen har det största sortimentet men kolla även allt-fraktfritt och prisad.se för säkerhets skull. Om du har lagt upp en egen liten buffert så finns alltid drycker både till vardag och till fest.

Helt klart är att man aldrig kolsyremaskin julmust
behöver förspilla pengar på läsk då man äger någon egen läskmaskin

Med en egen maskin gör man läsk därhemma som är mycket nyttigare än den som finns i affären. När helgen kommer vill man gärna kunna bjuda på något gott till sin familj. Men om man har en egen kolsyramaskin därhemma och dessutom bunkrat upp med en massa goda sodastreamsmaker är det med ett smil man går förbi läskhyllan i butiken.

Maskinen därhemma är ett perfekt komplement till mat, snacks eller då man helt enkelt bara vill ha lite god bubbeldricka. Barn uppskattar verkligen att kunna blanda och göra sina egna läsk. De tjatar inte längre på att få de onyttiga dryckerna från affären då de kan experimentera och skapa egna mixar hemma.

Nyttigare, roligare och pengasparande allt i en enda oslagbar kombination.

Speciellt om det gäller en stor familj kommer det att verka positivt på hushållskassan i det långa loppet.