Många undrar om det finns produkter mot coronavirus. Du kan ta till några enkla lösningar. Det hela börjar med smart handtvätt.

Många glömmer att tvätta händerna!

Det har länge pratats om vikten av proper handtvätt för att klara sig från att bli smittad av coronavirus. Lär dig gärna att använda antibakteriell tvål. Tvålen måste få verka länge.

Använd både antibakteriell tvål och spray för bästa resultat. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Skölj sedan händerna. Det gör att handspriten blir onödig.

Tänk på att du efter handdesinfektion inte ska torka dina händer på en smutsig handduk. Många väljer att köpa engångsservetter för att hålla koll på renligheten. Använd det som känns rätt för dig.

Om du har otur så kan coronavirus finnas på jobbet

Rengör mer än bara händerna. Virus sprids lätt till våra dörrhandtag. Det här blir särskilt aktuellt på jobbet där många ska samsas om rum, toaletter och mer.

Plastade ytor gör att coronavirus kan överleva längre. Oftast rör dig om flera dagar. Många blir hjälpta av en antibakteriell spray för ytdesinfektion. Det här är smidigt och mycket enkelt.

handdesinfektionsmedel

Glöm inte bort att spraya på sådant som kommer från butiken. Visste du att sprayen kan ätas när den har torkat? Sprayer av den här typen är faktiskt bättre produkter mot coronavirus än till exempel handsprit.

Immunförsvaret och sunt förnuft

C-vitamin stärker immunförsvaret, att börja ta C-vitamin i förebyggande syfte är det bästa. Preparatet finns även som pulver.
Något gram om dagen räcker. Den gynnsamma effekt nås redan vid 0,2 gram. Det kan vara andra nivåer om du blir smittad.

Sverige får inte längre sälja kolloidalt silver som kosttillskott, men det problemet har man inte i USA. bakteriedödande Vissa får effekt av det andra inte. Annika Dahlkvist har en egen blogg där hon skriver om preparatet.
Spraya kolloidalt silver på saker som du köpt hem. Dödar alla virus. Kunderna köper hem IONplus.

Många lyssnar till TV experten Anders Tegnell. Snart kan ingen följa de rekommendationer som utfärdas. Hosta skall man göra i armhålan.
Det nya viruset lever längre än andra virussorter. Anders Tegnell sa det för ett decennium sedan. Använd sunt förnuft och ta med lite näsdukar eller servetter. Detta är bara ett exempel, var kritisk och bedöm om det är rimligt. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Du kan läsa mer på https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/.

Bland produkter mot coronavirus finner vi förstås handskar och ansiktsmasker. Om du använder handskar ute så har du ett bra skydd. Vissa produkter är inte virustäta. Kom inte åt en massa ytor med handskarna. Då gör den ingen nytta eftersom coronavirus kan ta sig in i din kropp på detta vis.

Ansiktsmasker kan också vara bra men bara om de är professionella av klass 3. Enklare skydd har inte rätt motståndskraft mot coronavirus. Det betyder att du lika gärna kan vira en scarf runt ansiktet eller helt låta bli.

Tänk på hur du använder händerna. Oftast klarar du dig bra med en bra handdesinfektion. Särskilt om du samtidigt är noggrann med att inte pilla dig i ansiktet när du inte är säker på att dina händer är rena.