Det är viktigt att du märker upp dina flaskor. Etiketten talar om vilket företag som gjort drycken. Även hemmagjorda drycker bör märkas med hjälp av snygga flasketiketter.

Snygg design är ett måste om man ska sälja produkten men också något som du kan vilja ha för din egen saft. En snygg etikett börjar med en snygg grafisk design. Pappret måste hålla en bra kvalitet om slutresultatet ska bli snyggt.

Så designer du dina flasketiketter

Det finns många designers som kan hjälpa dig att skissa på olika förslag. Du kan göra det själv. Det finns program som är till för att skapa en egen etikett.

Du kan exempelvis använda freelabelmaker.com. designa egna etiketter Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa allt som hör etiketter till.

Din design kanske inte blir lika bra som proffsen. Om drycken ska säljas så är det inte så dumt att få professionell hjälp med själva designen. Sedan så kan man använda en egen etikettdispenser för att få på märkningen på flaskorna.

Etiketter som håller hög kvalitet behövs

Ju högre kvalitet etiketterna har desto bättre. De ser fina ut även om de handskas med länge. Etiketten får inte lossna från flaskan när den stått i kylen.

Glöm inte att kontrollera klistret. Flasketiketter är särskilt utsatta. Man vill ju kunna se streckkoden i alla lägen.

Om du använder en högre kvalitet blir produkten mer färgbeständig också. Det vore synd om din design förstördes av fukt. En bra etikett ser proffsig ut. Detta även då du sköter etikettering på egen hand.

Jobba med en etikettdispenser

Att använda en etikettdispenser går snabbt. Alla klarar av det. Du kan köpa en etikettmaskin på allt-fraktfritt.se. Du får snabbt häng på det.

transportetiketter

Den här typen av utrustning får stor betydelse för många. Man tycker att det är kul helt enkelt. Genom att använda maskinen spar du tid och pengar.

Då är det lätt att märka för hand. Det ger låga merkostnader. Du som företagare tjänar på det.