Är verkligen Bensalkonklorid verkligen så effektivt som det påstås? Idag har du många fina alternativ och det är lättare än någonsin att själv få bukt med mossa på tak.

tak

Val av underlag styr om du ska välja Bensaltensid eller Bensalkonklorid. Grönfri Proffs är inte dyrt men om du har ett stort tak kanske du ändå vill jobba direkt med ingrediensen som gör jobbet.

Grönskan har ingen chans mot Bensalkonklorid och Bensaltensid

Det är inga stora skillnader på Grönfri och Påväxtstopp. De har nämligen ingrediensen Bensalkonklorid som fungerar som aktiv ingrediens mot påväxt. Mossmedel fungerar på det sättet.

Oavsett om du behöver takrengöring eller vill få dina trädgårdsplattor snygga är det väl värt att jobba med en produkt som innehåller Bensaltensid eller Bensalkonklorid eftersom du då vet att du får en effektiv behandling av påväxten.

Preparatet fungerar mot många olika angrepp

Du vill ju ha det snyggt runt omkring dig. Det är bra produkter helt enkelt. Du får det rent och får bort sporerna som inte är nyttiga att andas in dag ut och dag in.

Dessa preparat ska användas ute för det mesta. Vanligen angriper mögel utomhusmöblerna så att de blir fula.

BENSALTENSID går att spädas ut

Du blandar enkelt Bensalkonklorid själv. ejektorspridare Spä ut blandningen innan du använder den. Då avdödas all påväxt, även djuprotade lavar. Du behöver inte skölja av det, det gör regnet.

Så enkelt kan det vara. Takplattorna blir som nya.

Koncentratet räcker länge. Butiksprodukterna är för svaga.

Dessutom ska du tänka på att jobba med bra utrustning så att du skyddar dig och kommer åt ordentligt. Med en högtrycksspruta kan du göra rent på taket.