För att göra egen slush måste du lyckligtvis inte ha en slushmaskin utan endast en mixer. För en god slush drink behöver du bara vatten, is och ett gott slushkoncentrat. Makeslush.com har recept man kan använda.com.

Med en sockerfri essens kan du även få en ice slush utan socker.

Förbered is och koncentrat så ska vi nu ta reda på hur man gör sockerfri slush utan en slushmaskin. Sockerfri slush gör att du kan fortsätta eller börja ett hälsosamt liv.

ice

Att göra egen slush görs hur enkelt som hest med is och en bra mixer.

Online finns det recept men vill man ha recept utan socker så hittas de på makeslush.comcom finns både och. Med en stark mixer kan du enkelt köra isbitar, sedan har du bara i koncentratet. Din goda ice slush blir på detta sätt helt sockerfri.

Med is och en bra mixer så får du enkelt till en god slush. Om du väljer ett gott läskkoncentrat som är sockerfritt så får du en underbar slush. Tycker du om att det är sött så får du det men du slipper det onyttiga sockret.

Välj rätt typ av is för din mixer för att göra hemmagjord slush

Den hemmagjorda slushen blir bra om du använder rätt typ av is. Har man bara vanliga isbitar till sin slush, hur funkar det då? Slår du bara sönder isen till små bitar med mixern så går det bra. slush ice Är isbitarna som tunga klumpar blir det troligtvis för svårt.

Om du köper färdig is eller har is i formar så blir det rätt storlek och bättre resultat. Då går det snabbare att få rätt konsistens på isen så att den blir precis så som en drink slush ska vara.

Slushmaskinen är överflödig om du först kollat att din mixer är stark nog. Eftersom du också vill krossa is med den så kan det vara dags att skaffa sig en starkare mixer. På webbplatserna prisad och allt-fraktfritt finns en bra mixer.

Välj rätt typ av sockerfritt läskkoncentrat för att det ska bli gott

När du vill göra egen slush som ska vara utan socker måste du tänka på hur man gör sockerfri slush med rätt läskkoncentrat. Det finns ju sockerfria slush smaker som inte alls är särskilt goda.

Läskkoncentrat som är sockerfritt när du tänker göra egen slush finns hos Aromhuset där du får det söta utan sockret. Din slush blir fortfarande söt och god även om den är utan socker. Bli en smakexpert, det kommer att bli en hit då de har olika smaker att prova.