Kläder som du sportar i luktar, så är det. Beroende på hur du förvarar kläderna kan de börja lukta. Så blir du av med illaluktande svett

svettluktsborttagare

luktborttagare ska vara enkla att använda. Den ska ju hålla ett bra tag. Det finns ju produkter som är rätt så skarpa och som kan ta bort svettlukt men också förstöra material.

Illaluktande svett är ett minne blott

Att ta bort illaluktande svett är enkelt. äcklig lukt i tvättmaskin
Man kan ju tvätta i maskinen förstås. Ta en titt på om du tvättar på rätt sätt. Om du gör fel blir resultatet sämre.

Med luktborttagare textil rengör du material som inte kan tvättas. Du kan välja på tre riktiga storsäljare.

Luktborttagare för textil måste vara skonsamma. Den ska också gå att använda i skorna. Sprayen är enkel att ta med.

Hur ofta ska jag behandla?

Det beror på. Om det är så att du inte har rengjort på länge så kan illaluktande svett sitta så djupt att det blir svårt att komma åt. Men det behöver du inte oroa dig för om du använder luktborttagare textil.

Den går utmärkt att punktbehandla med. Men rengör en gång i veckan. Om du behandlar efter varje användning så blir det till en vana.

Tänk på din omgivning även på gymmet

Du skulle ju inte gå till jobbet om du luktade. På gymmet kanske man inte bryr sig. Det är inget vidare.

Det behöver ju inte lukta några mängder. Illaluktande svett kan få andra att rynka på näsan och uppleva dig som mindre attraktiv. Det gäller självklart oberoende av kläder.

Ta för vana att ta bort dålig lukt i kläder med jämna mellanrum. Det är något som du kommer att ha stor nytta av både på gymmet och vid andra tillfällen. Rena kläder är mycket bättre.

Var köper man produkter som tar bort dålig lukt?

Luktborttagande produkter som Luktstopparen finns på allt-fraktfritt.se Det finns också en spray som tar bort lukten från avloppsbrunnar.