Idag undrar flera om man kan ersätta elcigg med vanliga cigaretter. Många anser att electrocigarette är ett dåligt alternativ för den som verkligen vill sluta röka. Men det är viktigt att förstå att e cigaretter inte kan ses som farliga vid sidan om det vanliga tobakscigaretterna.

Om man nu ska sluta röka kan man använda sig av ett startpaket där man får tillgång till flera olika smaker på sin cigg. Det här kan rentav vara det som gör att man känner lite mer inspiration och tycker att det blir lättare att leva ett hälsosamt liv.

köpa

Hur länge står sig en elcigg efter det att man börjar blossa på den?

Batteriet är det som kommer att påverka hur länge man kan använda sig av samma elcigg. Oftast får man ut hela 1 000 bloss på ett batteri, men det gäller att sköta om produkten och vårda batteriet på rätt sätt.

Kvalitet och utseende styr oftast priset på en el-cigarett. elcig
När man handlar e-cigaretter online möts man av otaliga erbjudanden, men tänk på batteriets kvalitet. Oftast lönar det sig att betala mer för kvalitet.

Självklart finns det elcigg som är framtagna för kortare perioder. Det kan vara en bra idé att testa för att bilda sig en uppfattning om hur el-ciggen fungerar.

Alla kan röka electrocigarette

Det som är bra med el-cigaretterna är att du kan röka utan att röka. Electrocigarette innehåller inget nikotin, därför blir du inte beroende. Från och med nu blir alla nöjda när du feströker då du slipper drogen.

El-cigaretten stör inte andra, det gör den svårslagen. En e-cigarett kan sända ut sköna dofter och smaker tack vare de speciella e-juicerna. Vattenpipor kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft, e-ciggen påminner på det sätter på dessa. På samma gång är du utan de farliga ingredienserna.

Du vet väl att du kan köpa e-juice online?

Köp dem i Svenska onlinebutiker. Många butiker har ett stort sortiment med många smaker. Detta tar rökning till en helt ny nivå. Ta dig tiden att välja den perfekt e-cigaretten just för dig.

Tillse att du förstår hur produkten fungerar. Om du sköter produkten på rätt sätt kan du få ut mer av den.