Visst mår man bättre när det doftar gott? Det är inte alltid det doftar himmelskt gott hemma.

aromatiska

Istället för att börja puffa med parfym i varje rum så kan man få en jämn och skön fördelning med eterisk Olja från Crearome eller allt-fraktfritt som inte bara kan användas för hudvård utan också i doftljus som man placerar ut i hemmet.

Ett karaktärsdrag som verkligen stämmer på eteriska oljor är “luftig och flyktig”. Det behövs oftast bara några droppar olja för att ett rum ska kännas helt annorlunda. Du kan jämföra dessa naturliga dofter från dem du upplever från parfymer.

Väldoftande och trygg eterisk Olja från Crearome hudvård eller sajten allt-fraktfritt

Söker du möjligheter att göra egna säkra och bra hudvårdsprodukter baserade på eterisk Olja måste du kolla Crearome. De erbjuder förutom att de är väl etablerade i Sverige en mycket god kvalitet.

En bra början kan vara att använda mandelolja som man blandar i någon doft som man gillar. Mycket enklare kan det inte bli att ha skapat sin första massage olja. Den god doften ger ett förhöjt välmående till massagen. Väl värt att tänka på är att eterisk Olja och dess dofter påverkar våra sinnen mycket starkt så försök alltid att anpassa rätt doft till rätt stund.

Som alltid med dofter samt parfymer gäller det att icke överdriva

Under senare år så har det kommit alltfler larm om folk som faktiskt inte mår bra av alltför starka dofter. Då finns det absolut fördelar av att använda eteriska oljor som inte alls har samma intensiva effekt som parfym. Känsliga personer kan uppleva ett starkt obehag av för starka dofter därför ska man undvika att överdriva.

När man gör egna doftljus med hjälp av eterisk Olja bör man ta det lite försiktigt i början. Kolla alltid med dina besökare om de kanske tycker att du har vant dig själv men har för starka dofter? Sedan så kan man justera och hitta precis rätt mängd. Skulle det bli för starkt så är det ju inte svårare än att man vädrar en stund.

Det är ju viktigt att dofterna inte är för starka för vitsen är ju att man ska må bra av dem. En mycket bra idé kan vara att ha flera dofter (flera oljor) hemma så att man kan variera efter humör och väderlek. Bra hemsida. Mint eller citron är uppfriskande medan lavendel är bra om man söker något rogivande.

Genom att lära sig mer om hur olika dofter påverkar mentalt så kan man se till att alltid välja rätt. Med tanke på att det finns hundratals olika dofter är det synd att sluta prova vilka du tycker om mest. Med tanke på att det är så billigt med den här typen av doftsättning så kan man gott kosta på sig en eller två flaskor extra då man beställer.