Katter tvättar sig väldigt ofta. Ifall katter mår bra så tvättar de sig själva. Så om katten väljer att kissa på fel ställe kan du behöva få bort kattkiss lukt.

luktborttagare

Det är enkelt att ta bort Det finns lite olika sätt och det är klart att du ska försöka använda dig av en metod som inte är farlig vare sig för dig eller för missen. När du använder Yokoair behöver du inte oroa dig.

Om du vill vara säker på att få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Med sprayer som Yokoair och Luktstopparen spray är det enkelt att få bort kattkiss lukt Ett exempel på detta är Yokoair. Sprayen fungerar inte bara mot katturin utan även mot andra typer av odörer.

Använd den i hemmet eller i bilen. Sprayen kan även applicerat direkt i kattburen. Kanske finns det en favoritpläd som kissen har lyckats märka med sin skarpa doft. Om katten har kissat på någonting så kanske du vill kasta det.

Kaste det inte bara för att det luktar. Spraya bara med produkten och snart känner du inte lukten längre. Lukter kan hanteras bara du har rätt verktyg.

Det är enkelt att köpa sprayen online du behöver bara besöka allt-fraktfritt.se för att beställa.

Träna din katt

Det går att lösa kattkiss-frågan. Det kan vara en ide att träna din katt. Om du bor så att du har tillgång till en stor tomt, kanske katten kan kissa där.

Se till att byta sand ofta om du har en kattlåda. Du kan även använda sprayen för att dämpa lukten något. Om du har en bra spray så är det ok.

Katter präglas oftast starkt av sitt revir. Detta särskilt då de inte kastreras. Om det märks flitigt i hemmet så kan det bero på att katten inte har kastrerats. dålig stank skor borttagare Katter är inte hundar men det går att lära dem att inte kissa hur som helst i hemmet.

Ta bort dålig doft med detsamma. Ju snabbare du behandlar med en spray som fungerar desto bättre. Du behöver inte leva i doft av kattkiss och därutöver så är det inte pinsamt om det kommer gäster vilka kanske börjar undra varför det luktar så dåligt hemma hos dig.