Dålig lukt kan besvära många. Svett är en naturlig kroppslukt men den kan besvära om den uppstår i fel situationer. Om du använder Yocoair spray så man du motverka odören. Yocoair spray är en ny typ av luktborttagare som reducerar röklukt.

ta

Sprayen innehåller dessutom naturliga ingredienser vilket gör att den är skonsam att använda. Det är vatten och mineralsalt som gör sprayen så effektiv. Den är så enkel att även barn kan använda den. Barn har ju en tendens att dra till sig lukter. Men våra djur kan också lukta illa från tid till annan.

Luktstopparen spray är så mild mot huden att den kan användas som deodorant. Håller lukten borta i 10-12 timmar. Detta är en produkt med livsmedelsgodkända ingredienser.

Så fungerar och -använder du Yocoair spray

Den pedagogiska utformningen gör att Yocoair spray kan användas av alla. När det börjar lukt illa tar du enkelt fram luktborttagaren och du har löst problemet. Du kan använda luktborttagaren för att fräscha upp luften om du vill. Inget badrum ska behöva vara utan en luktborttagare.

Det går också att spraya direkt i en sko. Det kan vara det enda som biter på svettlukten. Alla skor går ju faktiskt inte att tvätta. Yocoair spray dina skor att lukta som nya igen. Det är någonting som alla blir lyckliga av!

Till svettstinkande hockeyutrustning, som rent praktiskt inte går att tvätta, finns den lite starkare Svettluktsdödaren Spray att få från allt-fraktfritt.eller i den vanliga butikshandeln.

Ta bort den dåliga lukten

Du behöver inte uthärda stanken. ta bort dålig lukt Men vissa verkar tro att det är svårt. Vissa känner sig tvingade att slänga kläderna när träningssäsongen är slut. Det är bara att spraya på med Yocoair spray, Luktstopparen eller Svettluktsdödaren och se fram emot neutral luft.

Du kanske har hört att det finns andra sätt. Du kanske kör det gamla “kol-i-skon-tricket”. Det kan leda till missfärgningar av skon. Detta även då du lägger kolbiten i en påse med hål.

Men sprayen ger inte problem. Luktborttagaren kan även användas när du reser. Årstiderna kan vara förrädiska och dölja många överraskningar. Med Yocoair spray är du förberedd oavsett årstid.

En luktborttagare är perfekt att ha med sig i bilen

Bilar är notoriskt kända för att dra till sig odörer, om du ska pendla långa avstånd kan det vara jobbigt att andas in. Genom att hålla rent i bilen och runt omkring dig är mycket vunnet. Om du städar bilen varje gång du använt den blir det mycket mer angenämt.

Om det inte skulle fungera vet du ju att du alltid har luktborttagaren att ta till. Det gör att luften blir ren igen. Gör Yocoair spray till en rutin när du städar bilen.