Det är allmänt känt att mögel kan vara giftigt. Det är inte särskilt svårt att tvätta bort mögel genom att använda produkter som Mögelfri går det lekande lätt. Läs instruktionerna innan du använder preparatet.

Familjeföretaget Jape har många fler produkter än Mögelfri för dig att köpa. Köp hem ett lager av Japes produkter så att du är säker på att det finns hemma.

Nuförtiden vet man att mögel är dåligt

Dra dig inte för att angripa möglet med rätt produkter. Tillväxten av mögel har ingen chans mot Mögel fris styrka.

Andas inte in mögel. Man kan utveckla alla möjliga symtom av mögel.

ta

Nu förstår du varför du måste hålla rent och snyggt hemma. Med produkter från Jape som MÖGEL-FRI ligger du alltid steget före. Det handlar om hur du håller det torrt och rent på ett effektivt sätt inomhus.

Svartmögel ska tas bort direkt

Det finns flera sätt att få bort mögel på. Du kan tvätta bort svartmögel med en effektiv produkt som, Fulstopp, Bensaltensid, Påväxt-Stopp eller Mögel fri från Jape, Påväxt-Stopp, Fulstopp eller Bensaltensid som du spätt ut 32 gånger med vatten och det här kan vara allt som krävs.

Ha koll på hur det artar sig. Förutsatt att du gör på rätt sätt och sedan tar förebyggande steg för att slippa nytt mögel bör det fungera väl. Ta gärna hjälp av en specialist om du inte vet hur du ska göra.

Lukt som beror på mögel kan tas bort med Mögelfri

Låt inte möglet vinna över din husvägg. Oftast måste du tvätta bort mögel för att det ska försvinna. Mögel luktar på ett sätt som kan göra det svårt att befinna sig i rummet. Det är inte trevligt alls.

Att sanera kan ta tid och ibland kan målade ytor bli missfärgade av saneringen. Ibland kan du behöva måla om efter behandlingen. Innan du behandlar så måste du ha blivit av med möglet.

Du kan tvätta bort mögel på bilklädsel såväl som på andra platser

Du kan ta bort mögel på fler platser än väggar och det är bra att veta. Det går att tvätta bort mögel från tyg. Företaget Jape har lång erfarenhet av att utveckla produkter som Mögelfri.

Det är klart att du vill ta bort mögel på bilklädsel med tanke på hur den kan få det att lukta illa i bilen. Det är ju inte mindre ohygieniskt att ha mögel på tyget i en bil än vad det är att ha det på väggen hemma i badrummet. Du kan byta ut klädseln också.

Även trädgårdsmöblerna kan bli angripna

Många väljer att använda Mögelfri på trädgårdsytor. Även om du sitter ute så kan det växa mögel där ändå.

I dessa fall passar tvätta bort mögel bra. Det är inte alltid känt varför mögel uppstår.

Bensalkonklorid

Prova att använda Mögelfri på de angripna möblerna. Om det finns träpartier inomhus som har drabbat av möbler fungerar det på precis samma sätt.

Tvätten kanske inte biter

Många gånger räcker det långt och väl att behandla med Fulstopp, Påväxtstopp, Mögelfri Jape eller Bensaltensid men det finns förstås situationer då detta inte gör hela jobbet. Svåra angrepp kan kräva andra medel. Ibland sitter det hårdare.

Renovera med en plan. ta bort mossa När du behandlar väggar och andra material från start så att de kan stå emot väta och mögel på ett bättre sätt minskar du risken för framtida problem.

Testa om Mögelfri hjälper. Annars kan du ta hjälp av en expert.