Du glömde införskaffa groggvirke och de första gästerna är redan på ingång. Du behöver inte hälla i ren vodka. Du kan göra goda drinkar med Sodastream.

Om du har en Sodastream kan du göra god grape tonic

Innan du börjar att planera för de drinkar du ska blanda i Sodastream måste du köpa alla ingredienser. Lös det så tidigt du kan. Agera aktivt.

tillverka

Använd smakessenserna för att få liv i dina drinkar. Du får en god smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Plocka fram dina koncentrat och gör läskmaskinen redo. När vännerna kommer så kan du fråga vad de vill ha i groggen. Det är kanske så att en del föredrar grape tonic smak medan andra vill ha cola. Du behöver inte ha kylen full av olika läsk för att det ska bli möjligt att leva upp till alla förväntningar.

Om någon vill ha sockerfria alternativ kan du föreslå Indian Tonic från Aromhuset. Skruva till drinkarna genom att ha i lite hemmagjord sockerdricka.

Barnen måste ha andra alternativ

grape tonic fungerar även att dricka utan alkohol. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

En läskmaskin kan göra mer än bara drinkar. Bunkra upp med flera olika läskkoncentrat inför festen. Hemmagjord läsk från en Sodastream är nyttigare.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Du bör ha extra kolsyra hemma. Den tar ju alltid slut så fort. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. De finns på Rusta och ÖB.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då sänker man kostnaderna och kolsyreflaskan räcker längre.

Våga experimentera och skapa helt nya drinkar

Om du är modig så använder du dig av mineralvatten och smakessenser på ett kreativt sätt. Du kan kombinera lite som du vill. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Du kan även leta efter tips online.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Du kan även mixa vin. En del tycker att det är trevligt med lite mousserande effekt så det är inte helt dumt att blanda vinet med lite bubbelvatten.

Om du gör bål har du stor nytta av en läskmaskin. Skapa smaker som du vill. Du får rätt färg och smak. gin och grape tonic Om bålet tar slut är det bara att fylla på det igen. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du blir inte beroende av din lokala butik. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Det kan bli en spontan groggfest. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.