Många har coronavirus utan att veta om det. De flesta vet vad coronavirus är idag. Nu vet vi till exempel att barn kan smittas av coronavirus.

Dessutom har det visat sig att djur kan smitta människor. Det är inte så svårt som man kan tro. Din hund kan exempelvis vara smittad och föra viruset vidare till dig.

handdesinfektionsmedel

Så kan smittan föras vidare. Om du inte ens insåg att detta var möjligt vet du inte att du nu är en person som kan smitta andra. Corona skiljer sig en hel del från influensa.

När vi får influensa symtom vet vi att det kan ha rört sig om några dagars inkubationstid då vi är smittsamma. Inkubationstiden för cononavirus är längre. Det är lätt att smitta även om man vidtag åtgärder.

Har du smittats av coronavirus?

Nu känner vi till symtomen för corona. Det är relativt vanligt med feber och hosta. Om du hostar kan du vara smittad. Stanna hemme tills du är frisk eller sök hjälp.

Man kan ledas att tro att man har influensa. Det är vanligt med huvudverk. Vissa drabbas av svår trötthet. Vid andningsbesvär ska du söka hjälp. Rätt diagnos i rätt tid kan rädda liv.

coronavirus har olika effekt

Du och din granne kanske reagerar helt olika på coronavirus. Vissa människor kan tappa luktsinnet om de blir smittade, det händer ofta i USA. Så verkar det inte vara i Sverige.

Dessutom kan olika medlemmar av samma familj reagera på olika sätt trots att alla smittas. Symtombilden skiljer sig från olika personer.

Har du viruset och ska testa dig?

Den som har flera coronasymtom kan behöva testa sig. Har du cononavirus kan ett test vara bra. Då vet du i alla fall hur det ligger till.

Kanske jobbar du ändå hemifrån och då kanske du inte behöver testa dig. Då kan du helt enkelt hålla dig hemma och hålla avstånd till andra. Sedan är allt åter till det normala.

Glöm inte bort att dricka mycket vatten. Ditt immunförsvar jobbar mot viruset, men du kan skynda på processen genom att äta C-vitamin. Ännu bättre är att ta C-vitamin i förebyggande syfte, 1-2 gram per dag och öka till 1 gram 5 gånger om dagen om man blir smittad.

Många i USA har börjat att konsumera kolloidalt silver flera gånger om dagen för att försöka att bekämpa corona. desinfektionsfabriken sortiment Man kan köpa det i Sverige också.

Kolloidalt silver i torkad form är ofarligt. Medlet dödar alla virus. Prova gärna fabrikat som IONplus och Holistic.