Det är klart att sockerfri läsk är gott. Men de som står på hyllan i din lokala butik är inte goda. De är visserligen sockerfria men de innehåller sötningsmedel istället.

Men den variant av sockerfri läsk som Aromhuset säljer är god. Välj mellan 25 olika smaker till kolsyrat vatten.

kolsyremaskin

Men hemläsk som du tillverkar med en läskmaskin är en helt annan sak. Då styr du själv över processen. Den kostar betydligt mindre.

Med läskkoncentrat så får du en massa sockerfri läsk som smakar riktigt gott. Du skyddar dessutom miljön.

Sockerfri läsk seglar upp som en favorit i Sverige.

I Sverige är hälsan viktig. Vi ägnar oss gärna åt träning. Sockret får utstå hård kritik. Det finns dem som helt vill ta bort sockret.

Du kanske vill dricka läsk ändå? Läsken är ju trots allt en viktig del av etablerade fenomen som myskväll. Sockerfri läsk kan förhöja helgen. Aromhuset är bäst på marknaden. Finns på ALLT-FRAKTFRITT.SE

Du kan alltså dricka bubbelvatten som är smaksatt och som till och med smakar sött utan att bli tjock. Dina tänder kommer att tacka dig senare. Du sparar mycket pengar med hemläsk.

Välj bland flera smaker

Din läskmaskin kan sätta guldkant på tillvaron. Du kan välja vilken smak du vill. Du kan exempelvis köpa hem arom för bordsvatten.

Mineralvatten är inte billigt precis. En Sodastream kan skära ner dina kostnader. Att göra eget bordsvatten är enkelt.

Essensen ger nytt liv åt vattnet. Du kan köpa alla 25 smaker hos allt-fraktfritt.se. en koppling så man kan koppla sin läskmaskin till en stor kolsyreflaska, som på en pub. Då kan du böja sälja eget vatten i halvlitersflaskor.

Läsk är något som vi för det mesta associerar med onyttigt. Det måste inte vara så. Du kan leva nyttigare med sockerfri läsk. Du kan dricka den varje dag utan att bli tjock. Du kan välja smak själv och det är enkelt att komma igång.

Smakerna är många. sodastream smaker Testa olika varianter. Det är inte så dumt att variera. Det är trevligt om alla gäster kan få sina favoritdrycker.

Alternativ för gäster

Du kanske helst vill ha läsk med socker? Alla kan inte dricka julmust. Då är det bra om du kan erbjuda sockerfri läsk. Alla får samma drycker.