Många svenskar lider idag av fotsvett. Det kan även fortgå på sommaren.

Men det är inget att skämmas för. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Sprayen fixar biffen.

sko

allt-fraktfritt.se harsäljer fler varianter av luktborttagande spray. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Tar bort svett i 12 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Vissa skor är det bättre att kasta. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Men det är nog ingen större ide.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Det finns ett bäst före datum för allt. Även för skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. Luktstopparen är att lita på. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Du sprayar ett enkelt lager. Mer behövs inte. Vänta bara på att sprayen torkat. Sedan är lukten borta.

Därför stannar lukten kvar

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Prova att byta strumpor. Ett byte om dagen är bra nog. borttagare lukt i skor En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Byt så ofta du kan.

Men glöm inte bort dina fötter. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.