Virus dödas inte av handsprit, enbart bakterier och vården behöver handsprit till detta. Handsprit är verkningslöst mot coronaviruset.

Det säljs hundratusentals flaskor handsprit och säljarna talar givetvis inte om att det inte fungerar, då köper inte kunderna.

Skall man ta död på coronaviruset så skall man använda handsprit påstår många hemsidor.

man brukar påstå att coronaviruset är ett annorlunda virus med fettlösligt skal som alkoholen löser upp och sedan länkar man till en säljare som ger provision på alla köpare man skickat.

Handspritvarning – läs detta innan du använder handsprit

Verkligheten är sådan att handspriten dödar alla bakterier på händerna, samma bakterier som angriper och skyddar mot coronaviruset. Talgen i hudens porer tvättas ut.
Coronaviruset har fritt fram när handspriten torkat.

Däremot fungerar vattenbaserad handdesinfektion utmärkt. Man kan köpa alkoholfri handdesinfektion på prisad.se och köpapris.se med flera.I samma nätbutik finns virusdödande tvål och ytdesinfektion.

smitta

Kasta all handsprit uppmanar professor i bakteriologi

Handspriten dödar inte coronaviruset. Vid Sahlgrenska akademin finns överläkaren och professorn i kliniskt bakteriologi, Agnes World, som säger:

Handsprit har endast effekt mot bakterier och är verkningslöst mot virus.
– Jag uppmanar alla att kasta all handsprit.
– Jag kastar all handsprit jag hittar på arbetsplatser. Behovet av handsprit är inom vården och på sjukhusen.

https://www.expressen.se/halsoliv/halsa/professorn-sluta-med-handsprit/

Att blanda egen handsprit av T-.sprit kan vara farligt för huden

Att blanda egen handsprit av T-röd denaturerad sprit fungerar inte mot coronaviruset.

Glyverin, denaturerad T-Rödsprit och vatten blandas till “handsprit” av tusentals personer.
Därefter skall denna illaluktande sörja användas på händerna.

Inte bara privatpersoner utan även tidningar sprider dessa recept. Röd denaturerad T-sprit har sålt slut på flera ställen.

Alkohol dödar inte coronaviruset, inte en denaturerad alkohol som T-Röd. Vad man gör är att döda hudens bakterier som annars skulle angripa coronaviruset.

T-Röd är en teknisk sprit och inte avsedd för hudvård. Klicka här för att gå till coronaviruset.info. Olika ämnen är tillsatta denna tekniska sprit för att göra den odrickbar. Därefter har man tillsatt färgämne.

Den hudläkare som skulle säga OK till denna blandning lär vara svår att finna.

Blanda din egen fungerande handdesinfektion

På marknaden finns koncentrat under namnet PandemStop till att blanda 1/2 liter och 5 liter Handdesinfektion och Ytdesinfektion.

Svensktillverkad kvalitetsprodukt från godkänd tillverkare i konsumentförpackning, bara att balanda med vatten.
Värt att nämna för nu lär det dyka upp en massa hemtillverkade produkter, som om de en ens fungerar, tillverkaren har vare sig den kunskap som krävs, godkända lokaler, utbildad personal eller erforderliga tillstånd.

Vem kan leverera desinfektionsmedel när det verkar vara slut överallt?

Desinfektionsmedel, handdesinfektion och antibakteriell tvål har sålt slut i hela landet på några dagar. Verkningslös handsprit har sålts i miljoner flaskor.

Desinfektionsmedel har tagit slut i hela Europa. Flaskor att fylla desinfektionsmedel i är slut i hela Europa. Glycerin är tidvis slut trots att det används väldigt lite i handsprit. Bakteriedödande ämnen som används i desinfektionsmedel är slut på fabrikerna.

I den takt det går att få flaskor och dunkar fylls de på med antibakteriell spray och säljs.

Handdesinfektion sälja av vissa företag utan att de kan leverera. Det är okänt när i framtiden leverans kan ske. Den som beställer kan bara hoppas på leverans innan hen är smittad.

Just nu har generellt alla nätbutiker slut på 500 ml handdesinfektion, desinfektionsmedel och virusdödande tvål. Flytande tvål som dödar coronavirus är också slut.

Dessa nätbutiker kan däremot leverera:
prisad.se
köpapris.se
allt-fraktfritt.se

Dessa butiker är små och säljer till sin egen kundkrets. Okända för de flesta andra. När jag googlar på Köpa Handdesinfektion finns ingen av butikerna med på de första 3 sidorna.
Google har inte en aning utan skickar sökarna till butiker som inte kan leverera.