Det finns få alternativ till vitt socker. Mycket gott innehåller socker därför kan det vara svårt att sluta med sockret. Det finns alternativ.

Du kan till exempel dricka sockerfri läsk och fortsatt ha känslan av att det är sött. Du kan dricka vissa ämnen som smakar sött utan att vara det. Om du har en egen läskmaskin har du i praktiken obegränsad tillgång till läsk.

Med en läskmaskin gör du hur mycket sockerfri läsk du vill

Med en läskmaskin håller du kostnader för läskköp nere. Använd den en gång och upplev hur enkelt det är. Du kan köpa mängder av koncentrat.

sockerfri

Du kan också göra eget mineralvatten. Då får du inte sötman. Men visst blir det roligare att dricka mineralvatten då det har någon form av smak.

Även dina barn kan lära sig det. Det gör gott för hälsan också. Du vet precis vad läsken innehåller.

Välj flera läskkoncentrat

Om du vill ha sockerfri läsk finns det ett koncentrat för det också. Att hitta rätt kan vara svårt.

Essenserna är billiga vilket gör att du har råd att köpa fler. Du hittar dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Det blir en billig läsk. Dessutom så kommer den alltid att vara fräsch. Den vanliga läsken blir snabbt avslagen. Men med din läskmaskin så kan du vara säker på att varje glas dricka är fräscht och bubbligt.

Du gör läsken och dricker den direkt. sockerfri läsk Du kan göra läsk nonstop. Alla får sin favorit.

Få drycken mindre söt

Eftersom det är du som producerar drycken kan du själv bestämma hur den ska smaka. Om du vill ha smaken mildare kan du spä ut den.

Indian Tonic är en av de starkaste drinkmixarna. För att ta av hettan lite kan du ha i Sockerdricka.

Med Indian Tonic läskkoncentrat får du Indian Tonic som läsk. En läsk som påminner om Grape Tonic. Ta dina smaklökar på ett riktigt äventyr med naturliga smaker.

Fyll på där hemma.

Se till att du inte står utan sockerfri läsk när du behöver den. Du bör ha flera koncentrat redo. Då klarar du dagens prövningar bättre. Drick utan socker.