I jul vill vi dricka julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Du är dessutom med och skyddar miljön.

kolsyremaskin

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. På så vis får du en godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

Du har aldrig smakat en godare julmust

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Du behöver bara köpa rätt flaska. En flaska ger 12,5 liter. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara julmust med din läskmaskin. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola-smak så kan du använda det också.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. pris läsk Julmust Det uppskattas av din familj och vänner.

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Många vill ju ha julmust året om. Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj de smaker du tycker om

När du beställer smaker till läskmaskinEN, köp hem de smaker som du gillar. Ha lite variation. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Du får billig läst som smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Du kan få god dryck när du vill.