En kopp kaffe som på restaurang fast i ditt eget kök, är det möjligt? Med Dolce gusto fixar du biffen. Efterfrågan av Dolce gusto med kaffemaskin kapslar ökar.

kaffekapsel

Dolce gusto har sina egna kapslar. Varje kaffekapsel ger en kopp. Varm eller kall dryck du väljer. Du kan göra choklad också.

Dolce gusto bryggare med kaffemaskin kapslar – så funkar det

Dolce gusto kräver speciella kapslar. Det är upp till dig. Många smaker finns det.

Du kan göra Dolce gusto espresso som stark eller välja lungo för att tillsätta mer vatten. Fyll på vätten och sedan väljer du kapsel, svårare än så är det inte. Sedan är det bara att dra igång. Muggen måste stå rätt!

På ingen tid alls är det klart. Till en kopp behövs en kapsel. Flera koppar kräver flera kapslar. Att spä ut kapslarna leder bara till en vattnig smak!

Därför bör du köpa en kaffemaskin!

Kapslarna är många. Du kan köpa kapslarna i närmaste butik. Dolce gusto är ett bra märke. Bjud gärna dina gäster på det.

Skummad mjölk är gott till KAFFEKAPSLAR MASKIN. Du behöver alltså inte köpa mjölk.

Det är lätt?

Nu är tiden att göra en Dolce gusto med KAFFEMASKIN MED KAPSLAR. Det är så enkelt att alla kan hantera maskinen.

Kaffet är aldrig långt borta med Dolce gusto. kaffekapslar nespresso Inte ens den som aldrig gjort kaffe med bryggare förr bör ha några problem att komma igång. Alla kapslar passar inte till alla maskiner, tänk på det.

Du måste också rengöra maskinen. Kvaliteten avgörs av det. Rengör den en gång per dag. Det gör det enkelt att njuta av gott kaffe när du vill.