När du starta eget kan du bli återförsäljare av Grönfri.

Vissa branscher är förknippade med lägre kostnader än andra. Detta har upptäckts av många men det finns utrymme för 10 ggr så många som idag.

Om man funderar på det så ser man att det är enkelt. Mossan försvinner. Kunderna vill att du behandlar löpande. Det är inte svårt alls.

Ingen dag är den andra lik när man har en egen rörelse. Kundkretsen kan vara enorm. Tala bara om för kunderna vad du kan stå till tjänst med.

algmedel

Så enkelt är det att starta eget idag

Du behöver inte börja i stor skala. Du behöver oftast inte lägga ut mer än några hundra kronor. Byggplast hjälper förstås.

För de flesta växter tappar sin klorofyll och bladen blir vita om det kommer Bensalkonklorid, den verksamma beståndsdelen, på dem.

Är du inte höjdrädd kan du genast komma igång med detta jobb som inte bara är koncentrerat till tak. Lavar kan växa på de mest konstiga platser.

När du väl kommer ut till ett jobba kan du kolla om det finns mer som skulle behöva rengöring. Fundera också på om du inte skulle kunna erbjuda fasadrengöring som en tjänst till dina kunder. Köp en ejektorspridare sedan är du igång.

Enklare kan det inte bli. Många väljer att använda Grönfri och andra liknande produkter.

Det har aldrig varit lättare att tjäna pengar. Det är vanlig Bensalkonklorid som det rör sig om. Prova att använda Påväxtfri Proffs också.

Den flytande formen är bäst. Ju mer du blandar ut det ju drygare blir det.

Det är inte billigt att takbehandla direkt. Se efter själv. Man får hosta upp rejält med slantar helt enkelt. Detta efter ROT avdrag – ROT betalar ytterligare 1000 till takbehandlaren.

Dra nytta av det. Med ROT ramlar pengarna in.

Det är inte allt. Hör av dig till Påväxt-fri för att kolla med dem vad deras produkter kostar. Tala med säljarna om din verksamhet.

Du behöver inte registrera ditt takentreprenörföretag för att få lov att driva det. Du kan deklarera i din deklaration. Men ännu enklare är att du fakturerar via Frilans Finans som då betalar in skatt och pension till dig.

Innan du gör ett jobb kollar du att kunden inte har betalningsanmärkning, syna.Syna.se gör detta billigt. Ibland kan det vara bra med förskottsbetalning.

Bilda sedan aktiebolag. Bolaget blir ansvarigt. Skaffa företagsförsäkring. F-skatt och moms registrerar du dig för på verksamt.

Du kan starta på din fritid. Den som vill jobba extra kan göra det på helgen exempelvis. En bra sidoinkomst.

Vet du var kunderna finns?

För att komma igång som egen företagare behöver du nå dina kunder och det kan du göra på flera sätt. Marknadsföringen behöver inte vara så komplicerad när det är dags att starta eget, det gäller bara att komma igång.

Ta hjälp av folk som kan. Alla kan se ditt företag på Facebook. Prova lokal eller nationell annonsering.

Olika nätforum funkar också. Prenumerera på Google alerts om spruta tak, ta bort alger, mossbekämpning etc.

Annonsera på stan. Det är fortfarande mycket vanligt med flyers som du kan dela ut i brevlådor. Så är det. På vissa platser finns anslagstavlorna kvar. Finns ofta i butiker och fungerar utmärkt.

Ett enkelt sätt att börja.
ejektorspridare
Villaföreningar finns överallt och kan erbjudas 10% rabatt om beställningarna kommer inom en viss tid. Se över dina möjligheter.

Handla påväxtmedel till nettopris för att pressa inköpspriset ytterligare.

Kontrollera dina kostnader

Var väl förberedd innan du starta eget. Planera dina inköp över tid. Dra nytta av alla bidrag som finns kring företagande.

Oftast behöver du inte anställa någon i inledningsskedet.