Ingenstans i EU kan du köpa sprayer och tomflaskor. Lika svårt är det att få tag i produkter som biocider och glycerin. Priserna skenar pga. coronaviruset.

De kunder som valt att handla hos allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har fått sina varor direkt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
En av företagens riktiga storsäljare har varit C-vitamin som pulver.

Ingen känner till dem. Företaget är litet och sökmotorerna listar i stället apotek, stora företag, annonser och Youtubefilmer.

bakterier

Apoteken har inga produkter i lager just nu. På sin höjd kan de erbjuda handsprit och det vet vi redan att det inte fungerar. Det dödar inte smittan.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. Lagret tömdes snabbt. För tillfället kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Så fort viruset är borta blir de förbjudna igen.

Återstår att se om sjukvården får en massa hudproblem att ta hand om efter coronaviruset pga. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Du hittar allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Du kan exempelvis köpa ytdesinfektion. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

Hos desinfektionsfabriken.com kan du köpa desinfektionsmedel för alla användningsområden.com. Det är en B2B-butik men alla kan ändå beställa där.

Du kan köpa desinfektionsmedel som kan blandas ut med vatten. Sparar miljön under transporten och sänker priset upp till 70% för företagen.
Städbolag, företag med anställd personal och vården är de vanligaste kunderna.

Företag och organisationer kan välja bland ett större sortiment med flera koncentrat.

Firman Gert Strand AB är upphovsmakare till produkterna. Du kan köpa tomflaskor hos företaget. De säljer sprayer också.

De anpassar sortimentet snabbt. Koncentrat säljs i flera olika förpackningar.

Man sadlade om till att göra egna desinfektionsmedel.

Därför har man kunnat leverera när alla andra har slut på desinfektionsmedel.

Tomflaskorna kan ta slut om flera beställer samtidigt. Därför är det bra om man kan spara tomflaskor och bara köpa desinfektionskoncentrat. Vissa kan spara upp till 70 % med ett sådant koncept.

Man fortsätter att utveckla nya produkter. Många har börjat med så kallade desinfektionsbad. aseptik Fylls med desinfektionsvätska och sedan lägger man visir, skyddsglasögon och utrustning i bad minst 5 minuter.

Den unika sprayen är ett nytt koncept. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.Desinfektionsfabriken.com har alt som behövs för ditt företag.

Sortimentet står emot coronaviruset på ett bra sätt.Många besökare kommer därifrån.

Från sökmotorerna kommer ingenting, enda sättet att hitta dem där är att söka på ordet Smittstopp.