Du måste tvätta händerna. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Det räcker med en bra handtvål. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Men det är inget substitut för handtvätt. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Virus kan komma in överallt. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Alla tänker inte på handtagen.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Dina händer är smittbärare igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Prova antibakteriell ytdesinfektion.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Sprayen kommer åt överallt. Du kan spraya på de flesta ytor.

antibakteriell

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Spraya där du finner det lämpligt.

Det finns ingen vits med att överanvända

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Det finns ingen anledning till att överanvända produkterna. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Det finns på nätet.