Sockret är en bov, det har vi lärt oss på senare år. Men problemet är att sockret finns i det mesta. Att hitta sockerfria produkter är ovanligt. Man kan ju alltid prova sockerfria cola zero.

Andra gör på särskilda dieter. Men man kanske ändå vill dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka. Men då kan ju läsken bli avslagen.

Du får cola zero när du vill med en läskmaskin

cola

Om du köper en flaska med sockerfri cola i butiken så kommer den att hålla någon dag eller två efter att du öppnar den. Det går snabbt. Då är den inte god längre.

Men det problemet slipper du med en läskmaskin. Läsken blir exakt som du vill ha den. Använd din Sodastream och sedan kan du bunkra upp.

Köp läskkoncentrat för cola zero eller kanske för sockerfri sockerdricka och så har du din favoritdricka precis när du känner för det. Då behöver du inte tänka på sockret.

De flesta tillverkare använder sötningsmedel idag. Aromhuset går dock mot strömmen.

Perfekt för festen

Andra kan kräva att få sockerfria produkter av dig när du har fest. Hemmagjord Pommac faller inte alla i smaken.

Hemmaläsk är god utan socker. Du blir mycket uppskattad om du använder artiklar från Aromhuset. Har man provat andra fabrikat innan blir man förvånad.

Passa på att bjuda på de varianter av essens som inte innehåller något socker. Variera dina essenser och köp många smaker.

Sockerfri läsk – när ska du bjuda på det

En läskmaskin får dig att vilja skapa. Tappa upp en flaska av din favoritsmak. Våga testa. Du kan göra eget mineralvatten till middagen.

Vill du ha en liter kolsyrat vatten, helt sockerfritt men med mycket, mycket smak så tag 2 droppar mandarinolja och en skvätt limejuice, i nödfall pressad citron.

När du fått kläm på det kan du experimentera med egna smaker. Vissa smakkombinationer passar inte ihop. Att blanda i lite Cola i julmusten kanske inte är någon höjdare direkt. Läs instruktionerna.

Det blir sällan bra om du häller på med för mycket koncentrat. cola essens Med hemmaläsk håller du nere kostnaderna. Du får snabbt den rätta smaken. Du får din drömdryck.