När en produkt har paketerats så behövs det märkning. På en etikett kan det exempelvis stå namn och innehåll. Produkten måste oftast märkas upp och då är det bara klistermärken som fungerar.

KÖP ETIKETTER som är till för manuella eller automatiska etikmaskiner. Det gör att det är mycket enklare att märka produkter. Du behöver inte skicka uppdraget till ett tryckeri om du bara ser till att använda bästa tekniken och etiketter med hög kvalitet.

Klistermärken för kommersiella varor och produkter

Med rätt klistermärken behöver du inga säljare. allt-fraktfritt.se är valet nummer 1 när det gäller att köpa etiketter. Svinnet blir minimalt.

Om du vill ha fotokvalitet på utskrifterna då ska du välja Epson7500G. Produkten lönar sig snabbt. Etiketterna säljer varor.
Du kan exempelvis använda direkttermoskrivare Brother P-Touch. Hos dustin.se kan du handla hem alla etiketter online.

Men med utseendet kommer man inte långt. Du måste välja rätt design. Det måste se proffsigt ut. Men om allt ser ut som det ska så finns det inga problem.

Om etiketten sitter kvar på produkten gör den större nytta

etiketthållare

Det vore ju dumt om märkningen lossnade från flaskan i kylskåpet. Klistermärken fäster bra på kartong. Etiketter och glas är inte det lättaste.

Du kan köpa etiketter på rulle. Materialet är snarligt det som ska märkas. De är dessutom färgbeständig.

Tryck ut etiketterna direkt

Du kan använda en etikettskrivare och skriva ut klistermärken direkt. Dessa kan sedan matas in i etikettmaskinen som används för etikettering. Det är inte alls svårt.

Alla på företaget kan lära sig att märka upp, det spar tid och pengar. Att göra det manuellt kan dessutom spara tid.

Det kan till och med vara så att det är enklare att göra det själv än att anlita ett tryckeri. Särskilt om du inte vill använda flera rullar. Att köpa etiketter från ett tryckeri kan bli dyrt.

Med en egen etikettmaskin och etiketter som håller hög kvalitet så får man fina resultat. Då kan leveranserna ske i tid. Om det behövs så kan man ju ta in extra personal för de perioder då man måste märka produkterna.

Man kan lära alla att använda märkprodukter. Det gör att allt fler företag klarar etiketteringen själv.