Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Svart mjuk lakritsstång.se.

e-cigg

Den vätska man blossar i e-cigaretter kallas för e-juice eller e-juice. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Denna Svart mjuk lakritsstång Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-juice. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-cigaretter har blivit det enkla sättet att lägga av med att tobaksröka. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Det existerar över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smaker av fruktblandningar, nötter, tårtor, diverse sorters karameller, mentol och örter är vanliga.

Den nya FillUpen Svart mjuk lakritsstång har en smak av svarta mjuka lakritsstänger med stor fyllig lakritssmak. Det skall bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Bolaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Fabrikanter får gärna köpa våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i sortimentet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

elcig

I Svedala ligger Gert Strand AB som tillverkar aromer till snaps, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Dessa säljs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.