Svensk FillUp e-vätska med smak av Toffee lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

shake

E-juice är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att blossa tobak. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna Cream Caramel FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-liquid FillUp.

E-cigg är ett sätt att lägga av med att röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Fruktsmaker, karamell-smak, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Toffee smakar ungefär som Dumleklubba. Det ska bli spännande att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden nuförtiden är från Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i många år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaskig smak expanderade vår köpare i UK drastiskt.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Fabrikanter får gärna köpa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Vejpare uppskattar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens smaker komma till sin rätt.

vape

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.