Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Fläderblommor.se.

e-vätska

E-vätska hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Fläderblommor smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Åtskilliga slutar röka med e-ciggen för det funkar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Aromer av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Fläderblomma är hur Fläderblommor smakar. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat flavours av oss i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan göra allt från design till personliga varumärken och smaker till kunder.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smaken är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från lemonad till kakor.

Merparten av bolagets tillverkning går på export. Essenser till sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Smaker för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. De säljs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.