På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Nyplockad persika Shake N´ Vape e-vätska.se.

elcigg

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Fruktsmaker, konfektyr-aromer, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Efterfrågan på Fruktig persika förväntas då en testpanel bedömer smaken av Persika plockad direkt från trädet som riktigt god. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat smaker av oss i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi också leverera.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på ångan från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är helt rent.

vejp

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar smaker samt essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.