Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Tropisk frukt.se.

e

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Tropisk frukt smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

E-cigg har blivit det snabba viset att sluta röka tobak. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Smak av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Efterfrågan på Tropisk frukt förväntas då en testpanel bedömer aromen av Tropiska frukter i blandning som mycket smaskig. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Merparten av bolagets produktion går på export. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.