Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Viol.se.

e-juice

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobakscigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri bas om hen så vill.

Man tillverkar e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Violtabletter smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det fräscha sättet att lägga av med att röka är med e-cigg. Man fortsätter röka tobak, men röken består av ånga från e-juice som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Fruktsmaker, godis-aromer, maträtter, choklad och kryddor är vanliga.

Viol halstabletter förväntas bli populär eftersom den har en god arom av Violsmak, ren och blommigt angenäm. Det ska bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i många år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan utföra allt från formgivning till personliga varumärken och smaker för kunder.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är 2,5 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läskedryck till vispgrädde.

70-80% är export till alla kontinenter. Företaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som enbart saluförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.