Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Hemgjord mintkola.se.

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobaksprodukter. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Gräddkola med mint Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

e-juice

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Inom Sverige kallas systemet FillUp, känt från hembryggda likörer.

Många slutar tobaksröka med e-cigaretter för det fungerar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigg.

50% av tobaksrökarna avlider så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smaker av frukter, nötter, choklad, diverse sorters konfekt, mentol och örter är vanliga.

Efterfrågan på Mintkola förväntas då en testpanel bedömer aromen av Gräddkola med en aning mint som riktigt god. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår klient i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Fabrikanter får gärna inhandla våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i sortimentet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är 2 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läsk till kakor.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Bolaget producerar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.