Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Arrak.se.

Fillup

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man tillverkar e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Många slutar röka tobak med e-cigg för det funkar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Den nya FillUpen Arrak har en smak som svensk punsch eller arraksbullar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt bra svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi även leverera.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Smaken är uppskattad av vejpare.

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar smaker till sprit, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-vätska är populära i Sverige.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. De marknadsförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.