Svensk FillUp e-juice med smak av Violtabletter lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.se

e-juice

E-vätska är den vätska man blossar i e-ciggen i stället för att röka tobak tobak. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att mixa egen e-vätska med den nikotinhalt man vill ha.

Denna Viol Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-ciggen har blivit det snabba viset att sluta röka. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, kakor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Den nya FillUpen Violtabletter har en smak av Violsmak, ren och blommigt angenäm. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket bra svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt smaker av oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår klient i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan utföra allt från design till personliga varumärken samt smaker åt kunder.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så hög att livslängden är Två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande tillverkare av smakessenser för destillerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka endast säljs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.