FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Hallon.se.

diy

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Hallon FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg har blivit det enkla viset att lägga av med att röka tobak. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Flera går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, kakor, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Hallon förväntas bli populär eftersom den har en god smak av Nyplockade mogna hallon. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi också tillverka.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar aromer och essenser över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvalitén gillas av konsumenter. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som strösocker, är en aktuell vara.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.