Svensktillverkad Shake N´ Vape e-vätska med arom av Jordgubbe lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Man gör e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Jordgubbe smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-liquid FillUp.

Åtskilliga slutar tobaksröka med e-cigaretter för det fungerar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigg.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Fruktsmaker, karamell-smaker, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Jordgubbar som nyss plockats är hur Jordgubbe smakar. Det skall bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

e

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt flavours sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Bolaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av socker som skakar som strösocker, är en aktuell vara.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.