Körsbär e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e

E-vätska är den vätska man ångar i e-ciggen i stället för att röka tobak tobakscigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

Denna Körsbär FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – eller basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-vätska FillUp.

Åtskilliga slutar röka tobak med e-cigaretter för det funkar. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Fruktsmaker, godis-aromer, maträtter, choklad och kryddor är vanliga.

Körsbär förväntas bli omtyckt eftersom den har en god arom av Körsbär med fruktig smak. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi också leverera.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i sortimentet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Vejpare gillar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar smaker samt essenser över hela världen.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Bolaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Smaker för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.